Tecate

Tecate
Bryggeri: Cervecería Cuauhtemoc Moctezuma (FEMSA)3,3
Genre:
Pale Lager

Udseende: Denne mexicanske pilsner har en farve som er kendetegnende for genren. Den lyse gyldne farve leder tankerne hen på en varm sommerdag ved stranden. Der er dog ikke meget skum at ane i øllen, hvilket nu heller ikke er særligt overraskende.

Duft: Tecate dufter som man forventer. Den har en friskhed som stammer fra humlen, som er essentiel i enhver pilsner. Det er dog også det eneste som man umiddelbart fornemmer i duften – dog har den også nogle svagt frugtige nuancer.

Smag: Øllen smager som en pilsner – det er en frisk øl, som let glider ned. Humlen spiller ind og giver sammen med malten nogle let frugtige noter. Det er dog en af de bedre pilsnere, da den ikke går hen og bliver så vandet i eftersmagen, men derimod bevarer smagsindtrykket i eftersmagen.

Vores mening: Som en af medlemmerne gjorde opmærksom på: ”Hvis man sidder og har det rigtig varmt, og det er 30 grader, i et par Speedos nede i Mexico, så har du jo ikke lyst til at kaste en rigtig rigtig tung øl i dig. Så er det godt med en kold pilsner”. Her kunne vi ikke være mere enige. Øllen er brygget til det mexicanske klima og det prøver ikke på at være noget den ikke er. Selvom den måske ikke har så meget at byde på rent smagsmæssigt, så er den perfekt til at slukke tørsten på en varm sommerdag – også i Danmark.

Alkohol:4.5%
Cl:33
Set til:15 kr.
Land:Mexico
EAN-nr:5707323595217
Vurderet:26/2-16
Producentens egen beskrivelse:

Tecate er en øl i genren Pilsner, som er karakteriseret ved en fyldig krop med en balanceret smag. Øllen er udviklet med 100% naturlige ingredienser, hvilket giver forbrugeren en balanceret smag af højeste kvalitet.
Mærket Tecate blev grundlagt i 1944 i Baja California i en landsby af samme navn. I 1954 blev Tecate opkøbt af bryggeriet Cervecaría Cuauhtemoc, som udviklede Tecate til at være et nationalt brand, som var kendetegnet ved innovativ indpakning; det var den første øl på dåse i Mexico.

 

Bliv den første til at kommentere