Thisted – Limfjords Porter

Thisted - Limfjords Porter
Bryggeri: Thisted Bryghus4,7
Genre: 
Baltic Porter

Udseende: Brygget er Mørk/sort med en flot brun skumkrone, der er godt vedvarende. Der er ikke megen lys der trænger igennem dette bryg.

Duft: Kaffe og karamelnoter er det første der er fremtrædende i duften. Herudover kan man også fornemme nogle lette lakridsnoter.

Smag: Det første der træder frem i smagen er lakrids. Derefter blandes lakrids smagen med kaffe og karamelnoter. Imellem disse forskellige smags nuancer træder en fin røget smag frem. Især i finishen træder den røget smag kraftigt frem. Derudover er der en fin velbalanceret bitterhed der runder øllen godt af.

Vores mening: Dette er et spændende bryg med nogle forskellige smags aromaer. Kombinationen af de tre markante smags aromaer, lakrids, kaffe og røg er med til at gøre dette bryg til en spændende oplevelse. Dog kan selve røg smagen være så markant af den skjuler lidt af de andre smags aromaer. Så hvis man ikke er til en røget smag er denne øl nok ikke det rigtige valg af porter.
køb her

Alkohol:7.9%
Cl:50
Set til:15 Kr
Land:Danmark
EAN-nr: 57014388
Vurderet:28/01-15
Producentens egen beskrivelse:

Denne undergærede porter har efterhånden opnået kult status blandt ølnydere i ind – og udland. Fed og kompleks med smag af både røg og lakrids – det kan ikke gøres meget bedre!

 

Bliv den første til at kommentere