Tuborg – Julebryg

Tuborg - Julebryg
Bryggeri: Carlsberg 1,7
Genre: 
Premium Lager

Udseende: Øllen har en mørk Kobberfarve. Meget hurtig aftagende skumkrone.

Duft: Den fremtrædende duft er humle, det er uvist om man kan fornemme andre duftaromaer, vi kan ikke rigtige fornemme dem.

Smag: En enkelt juleøl der er meget pilsner agtig. Øllens alkoholprocent på 5,6 er stærkere end en pilsner på de 4,6, dog ikke meget andet end det. Smagen er ensartet med en fin balance mellem sødme og bitterhed, dog uden særlige smagsaromaer.

Vores mening: Julebrygget forbindes til julen i forhold, til øllens brand, dog er der ikke megen jul over den. Man kan smage at den er stærkere end en standard pilsner, men intet mere er der at sige.

Alkohol:5.6%
Cl:33
Set til:6 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:57008035
Vurderet:26/11-14
Producentens egen beskrivelse:

Tuborg Julebryg har været en del af danskernes jul siden 1981 og den mørke pilsner er gennem årene blevet et klart signal om, at julen står for døren. Faktisk er Tuborg Julebryg Danmarks eneste øl med sin helt egen tradition. På J-dag falder den første sne over hele landet og gaderne fyldes af julestemning og glæde. Smagen er fyldig og sødmefuld med en god krop og behagelig bitterhed med en anelse af engelsk lakrids. Tuborg Julebryg har en varm og mørk farve, der står fint til årstiden, og duften er både ristet karamelagtig og frisk.

 

Bliv den første til at kommentere