Ultrapres

Ultrapres
Bryggeri: Brasserie D’Ecaussinnes0
Genre: Øl Likør

Udseende: Det er en kulsort likør, som efter opvarmning står og damper flot i shotglasset med flødeskum på toppen.

Duft: I duften fornemmer man, at vi har at gøre med en meget sød likør, med noter af kaffe og karamel. Duftmæssigt minder den umiddelbart meget om Bailey’s eller Irish Coffee.

Smag: Smagsmæssigt er der ikke meget øl over denne likør, til trods for at den tilsyneladende er brygget på belgisk øl. Til gengæld er det en glimrende likør med mange smagsindtryk, hvor vi kan nævne chokolade-, karamel- og kaffearomaer.

Vores mening: Det er en rigtig lækker likør som med sine 20% varmer godt i munden og halsen. Den er dog umiddelbart lidt svær at bedømme som en øl, da den mangler de helt basale øl-egenskaber. Den skal nydes varm – specielt med en god gang flødeskum på toppen – og vil være perfekt til at varme sig på, på en kold vinteraften.

(Vi har ikke noget grundlag for at vurdere en likør som denne, og har derfor valgt ikke at give en karakter)
køb her

Alkohol:20%
Cl:70
Set til:120 Kr
Land:Belgien
EAN-nr:5425006900058
Vurderet:14/11-13
Producentens egen beskrivelse:

Varm øl med flødeskum er en utrolig lækker oplevelse, som fungerer godt som et alternativ til Irish Coffee. Ultrapres er destilleret Ultradelice, som er en prisvindende sød og mørk belgisk øl, og kaffe. Hæld den op i mellemstore shotglas og varm det op i mikroovn i 5-10 sek. til ca. 50 grader eller hæld likøren i en gryde for at varme en større portion. Hvis man kommer til at varme mere end man kan drikke, kan likøren sagtens hældes tilbage på flasken og bruges en anden gang.

 

Bliv den første til at kommentere