Willemoes – Porter

Willemoes - Porter
Bryggeri: Bryggeriet Vestfyn8,1
Genre: Baltic Porter

Udseende: Øllen har, som det er karakteristisk for andre øl i samme genre, en kraftig og solid sort farve, som ikke er til at se igennem. Brygget komplementeres godt af en rigtig god og mørkebrun skumkrone, som hænger i glasset længe efter ophældning.

Duft: Når man først dufter til øllen, fornemmer man straks at vi har at gøre med en mørk øl. Der er fremtrædende mørke noter af kaffe og et strejf af røgmalt. Duften vidner også om en øl med en forholdsvis høj alkoholprocent, men på den gode måde, for duften bliver nemlig aldrig sprittet.

Smag: Smagen af denne undergærede porter er fyldt med smagsindtryk, som kan udforskes fra såvel første som sidste tår. Den har en let ristet lang og sød karamelsmag, som giver øllen en dejlig sødme. Herefter træder den mørkristede malt i kraft, og øllen afrundes i en behagelig bitterhed.

Vores mening: Denne porter fra Bryggeriet Vestfyn er en rigtig god mørk øl, som indeholder mange smagsnuancer af både kaffe og den mørkristede malt, som man kender det fra portere. Den har en dejlig kraftig og fyldig smag, som blandt andet skyldes den høje alkoholprocent på 9,8%, som varmer godt i hele munden og halsen. Derfor kvitterer vi med en høj karakter på 8,1.

Alkohol:9.8%
Cl:50
Set til:32 Kr
Land:Danmark
EAN-nr:5709602723489
Vurderet:05/04-11
Producentens egen beskrivelse:

Willemoes Porter er en velafbalanceret fyldig "gammeldags" undergæret porter med en let ristet lang sød karamelsmag, der afrundes med en behagelig bitterhed.

 

Bliv den første til at kommentere